Om os

BB Rekruttering er et professionelt rekrutteringsfirma, der altid følger hele processen helt til dørs. Det er samme medarbejder der, der både besøger virksomheden, forestår søgning efter kandidat, afholder samtaler, indhenter referencer og i sidste ende præsenterer den/de rigtige kandidat(er) for virksomheden. Dette sikrer at det er det rigtige match, ikke kun på det faglige, men også at det er en medarbejder der passer socialt og mentalt ind i virksomhedens kultur. Det øger betydeligt muligheden for at det bliver et langvarigt samarbejde mellem virksomhed og kandidat.

Stifter og ejer af BB Rekruttering er Bo Juul Bolbroe. Bo har flere års erfaring med rekruttering fra begge sider af bordet. Bo har i mange år haft stillinger med ansvar for ansættelser hvor der har været brugt rekrutteringsfirmaer, og har derfor stor indsigt i hvad der betyder noget for virksomheden og ikke mindst for kandidaten. De sidste år har Bo arbejdet med rekruttering indenfor mange forskellige brancher, men specialet er faglærte håndværkere samt sælgere og salgsledere.

Så står du og mangler en medarbejder så tøv ikke med at kontakte BB Rekruttering for et uforpligtende møde. Vi arbejder udfra ”no cure, no pay” konceptet, hvilket sikrer at virksomheden ingen udgifter har, før det rigtige match er fundet og accepteret af virksomheden.

ET MATCH ER NOGET DER SKABES