Elektriker med KNX erfaring

Ser du service og kvalitet som en naturlig del af elektrikerjobbet? Så bliv en del af en virksomhed, der vægter godt samarbejde, højt serviceniveau og frihed under ansvar.

For vores kunde, en større elektrikervirksomhed i Storkøbenhavn, søger vi lige nu en serviceelektriker. Virksomheden er totalleverandører inden for elinstallationer samt vedligeholdelse af el, tele/data, sikring samt intelligente installationer. Kunderne dækker både private og offentlige organisationer.

Du får stillet bil til rådighed og kører ud fra din egen adresse. Du styrer opgaverne selvstændigt, og får stor frihed til at strukturere din egen hverdag.

Du opretter selv sager i systemet, tager den indledende snak med kunden, planlægger dine besøg, sørger for indkøb af materialer og foretager digital tidsregistrering. Det er også dit ansvar at booke kolleger med ud på opgaver, når behovet er der.

Faglige kompetencer:

Du er uddannet elektriker og har erfaring med service hos private kunder.
Du har erfaring med KNX styring
Du har faglig stolthed og sætter en ære i at imødekomme kundens behov.

Personlige kompetencer:

Du tager ejerskab for dine opgaver. Du er selvkørende og ser det som et plus, at du kan tilrettelægge din arbejdsdag. Du ser uforudsete opgaver som en udfordring og forstår at løfte i flok, så alle opgaver løses til aftalt tid.

Virksomheden tilbyder:

Du bliver en del af en virksomhed med ca. 20 medarbejdere, hvor god indsats belønnes med fleksibilitet, så din hverdag med familien kan hænge sammen. På den måde får du mulighed for at tilrettelægge dit arbejde, så det passer til dit liv.

Virksomheden planlægger flere arrangementer årligt efter arbejdstid, hvor du lærer dine kolleger at kende på en anden måde.

Virksomheden har en åben-dør-politik, og der er altid tid til en kop kaffe, hvis du har brug for en at tale – både om private og arbejdsmæssige forhold.

BB rekruttering står for ansættelsesforløbet på denne stilling, og derfor skal ansøgning sendes til Bo Juul Bolbroe på mail: bb@bbrekruttering.dk Er der spørgsmål til stillingen kan disse ligeledes rettes til Bo Juul Bolbroe enten på mail eller på tlf. 21310526

Kørekort:
B(Almindelig bil),

Der er 1 ledig stilling

Tagget